Back to vacancy list

MANAGER PRODUCTIE PLANNING

27 July 2017
Weert, Nederland

Ben jij de ambitieuze Manager Productie Planning die bijdraagt aan een efficiënte en effectieve productieplanning? Ben jij in staat om een afdeling naar een hoger plan te tillen door jouw kennis en ervaring én door jouw sterke people management skills? Welkom bij Trespa…

Dit is de rol
Als Manager Productie Planning ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van MPS en MRP planning. Je zorgt met jouw team voor een efficiënte en effectieve productieplanning. Je bent verantwoordelijk voor het plannen van de productie van halffabricaten en eindproducten en borgt een hoge leverbetrouwbaarheid. Als Manager Productie Planning draag je in het kader van Operational Excellence bij aan het continu verbeteren van de afdeling en de logistieke  processen. Je verzorgt de communicatie over de status van het Master Productie Schedule en werkt nauw samen met Inkoop en Productie. Je voert als Manager Productie Planning analyses uit en stelt rapportages op. Op basis daarvan doe je verbetervoorstellen ter verhoging van de efficiency en een optimale voorraadbeheersing. Je stuurt een team aan van 6 planners, rapporteert aan de Director Operations en bent lid van het Management Team Operations.

Dit neem je mee
Onze Manager Productie Planning is een ervaren HBO-er met zeker 10 jaar ervaring in een (internationale) productie omgeving. Je bent een sterke persoonlijkheid die in staat is het planningsproces naar een hoger niveau te tillen. Je hebt gedegen inhoudelijke kennis van MPS en MRP en je bent gewend om uiteenlopende grondstoffen leveranciers te managen. Je werkt op constructieve wijze samen in multidisciplinaire teams. Je bent de verbindende schakel binnen de organisatie. Je beschikt over een hoog abstractievermogen en bent tegelijkertijd handson en pragmatisch. Je bent als Manager Productie Planning inhoudelijk goed op de hoogte, maar je behoudt overzicht en afstand. Je bent een uitstekende people manager die op overtuigende en motiverende wijze zijn team aanstuurt. Je bent  besluitvaardig, resultaatgericht en communicatief vaardig. Verder beschik je over kennis van en ervaring met SAP, ervaring met Quintiq is een pré. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit is Trespa International
Trespa International is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige panelen voor decoratieve gevelbekleding en interieuroppervlakken. In onze groeiende organisatie zijn continu innoveren, internationalisering en Operational Excellence belangrijke uitgangspunten voor ons beleid. De eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling van onze medewerkers staat hierbij voorop. Met ongeveer 650 medewerkers wereldwijd realiseren we een omzet van 200 miljoen en verkopen we onze producten in ongeveer 80 landen. Het hoofdkantoor en de productie plant van Trespa zijn gevestigd in Weert.

Dit biedt Trespa
Wij bieden jou als Manager Productie Planning een zeer veelzijdige en uitdagende baan in een groeiende organisatie. Als je graag een resultaat neerzet, niet bang bent om beslissingen te nemen en van aanpakken weet, dan zul je met veel plezier bij ons werken. Wij ondersteunen je op alle mogelijke manieren  bij het ontwikkelen van je eigen vaardigheden en talenten zodat jij jouw ambities kunt waarmaken. Verder biedt Trespa een prettige werksfeer, een prima salaris, pensioenvoorziening en meer dan voldoende vakantie- en ADV-dagen.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als Manager Productie Planning, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Simone van Onck via 06 46241476. Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan snel je CV en motivatie achter door op de ‘Apply’ button te klikken!

De werving en selectie voor deze positie is exclusief uitbesteed aan Talentsourcer.
APPLY