Back to vacancy list

SUPPLY CHAIN PLANNER

15 March 2017
Weert, Nederland

Taken en verantwoordelijkheden

Als Supply Chain Planner ben jij verantwoordelijk voor de tactische materiaal en capaciteitsplanning van Trespa. Je werkt niet alleen samen met collega’s van afdelingen zoals productie, inkoop, innovatie en verkoop, maar ook met onze leveranciers om samen tot een optimale planning te komen. Hierbij bepaal je als Supply Chain Planner onder andere mede het MPS, de forecast en parameters als orderintake, productierunlengte, voorraadhoogte en customer service levels.

Je hebt veelvuldig contact met de operationele planners en je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de supply chain doelstellingen en logistieke projecten waaronder nieuwe product implementaties en het S&OP proces. Hierbij is het van belang dat je bij afwijkingen of veranderingen de touwtjes stevig in handen houdt en bijstuurt waar nodig. Als Supply Chain Planner analyseer je de huidige processen en kom je met verbetervoorstellen.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting Supply Chain, Operations, Logistiek etc.;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol binnen een productieomgeving;
  • Kennis van en ervaring met Sales & Operations planning processen;
  • Kennis van en ervaring met SAP / SAP BW / MS Office;
  • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels, andere Europese taal (Duits, Italiaans) is een pre;
  • Sterk in het onderhouden van relaties met andere belanghebbenden en beschikt over financieel en commercieel bewustzijn.

De Supply Chain Planner is analytisch sterk en kan snel verbanden leggen. Hij is resultaatgericht, daadkrachtig, heeft een proactieve instelling, is sterk in het onderhouden van relaties met andere belanghebbenden en beschikt over financieel en commercieel bewustzijn.

Ben jij de Supply Chain Planner die wij zoeken?

Mail dan een korte motivatie met CV vóór 22 maart 2017, ter attentie van Math Coppen (Personeelsmanager), naar m.coppen@trespa.com. Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Bart van Heumen (Manager Supply Chain) via tefeloonnummer: 0495 586 310