Back to vacancy list

SAP APPLICATION MANAGER SALES

Weert, Nederland

Trespa is bezig met een uitdagende verandering binnen het gehele IT landschap. Al die veranderingen liggen zeker nog niet vast maar de richting is wel heel helder. Om deze verandering te realiseren hebben wij hulp van ervaren collega's nodig die bereid zijn verder te kijken dan hun huidige grenzen. Hierin krijg je veel vrijheid en bewegingsruimte. Je doet niet alleen je job maar helpt Trespa bij het veranderingsproces en geeft hier met je inzet en input mede vorm aan. Dus je mening telt niet alleen maar is input voor de veranderingen. Samen als team pakken we de uitdagingen aan en het resultaat is wat telt.

De functie

Als ervaren SAP Application Manager ben je in staat de wensen van de interne klant effectief om te zetten naar oplossingen met SAP SD, LE, MM, CRM en te sturen op korte en middellange termijn voor wat betreft de oplossingen. Je kent je weg binnen de mogelijkheden van de sales en aangrenzende logistieke modules. Je ziet het als een uitdaging om projecten met succes af te ronden. Ook ben je een uitstekende gesprekspartner voor het (middel)management op het gebied van sales en logistiek. Als SAP Application Manager ben je in staat om onze bedrijfsapplicaties optimaal te laten functioneren. Door alle veranderingen die nu spelen weet je dat het geen gespreid bedje is waar je in terecht komt maar een proces van continu korte termijn aanpassingen en toch structurele verbeteringen realiseren.

Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau in een bedrijfskundige/economische of logistieke studierichting en je hebt een SAP certificering (pré)
  • Je hebt ruime ervaring met SAP (SD,LE, MM en eventueel CRM) en aantoonbare ervaring binnen het expertisegebied sales en logistiek
  • Je hebt ervaring met configureren en customizen in gevraagde SAP modules.
  • Je weet de verschillende hulpmiddelen te integreren tot een optimale oplossing voor vraagstukken.
  • Qua management skills ben jij goed in het managen van verwachtingen bij de interne klanten waarvoor je werkt en breng jij met een passende resultaatgerichte houding een combinatie van zelfstandigheid, visie en creativiteit.
  • Jij past bij ons omdat jij een bovengemiddelde dosis ambitie hebt om je kennis continu te ontwikkelen en bij te blijven in het SAP-vakgebied en een bijdrage te leveren aan het continue verbeteren van onze organisatie.

Ben je een van de SAP Application Manager die wij zoeken?

Schrijf dan een korte motivatie waarom je denkt deze functie goed te kunnen uitoefenen en stuur deze met CV aan: Trespa International B.V., afdeling Human Resources ter attentie van Annelies Walta (HR-manager), Wetering 20 6002 SM Weert. Je kunt ook per e-mail reageren: a.walta@trespa.com.